تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

درخواست شرم آور صهیونیستها از آمریکا برای تحریم هرچه بیشتر ایران

در ادامه پیروی متحدان آمریکا از سیاست ضد ایرانی دولت «دونالد ترامپ» موسوم به «کارزار فشار حداکثری»، مقام‌های رژیم صهیونیستی نیز خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر بر تهران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه پیروی متحدان آمریکا از سیاست ضد ایرانی دولت « دونالد ترامپ » موسوم به «کارزار فشار حداکثری»، مقام‌های رژیم صهیونیستی نیز خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر بر تهران شدند.

 

به نوشته وبگاه عروتص‌شوع، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تقدیر مجدد از اقدام ترامپ در خارج کردن آمریکا از توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد این توافق «کاری بیهوده» بود.

 

نتانیاهو طی سخنرانی در نشست ویدئوکنفرانسی سازمان آمریکایی «مسیحیان متحد برای اسرائیل»، با بیان اینکه تل‌آویو تا کنون دوستی بهتر از ترامپ در واشنگتن نداشته، گفت: «امنیت اسرائیل با تصمیم جسورانه ترامپ در خروج از توافق هسته‌ای خطرناک با ایران، به شدت تقویت شد».

 

بر این اساس، وی با درخواست از دیگر کشورها برای اعمال تحریم بر تهران، مدعی شد: «ما مصمم هستیم این رژیم را که وعده داده تنها دولت یهودی را [از صفحه روزگار] محو کند، از ساخت تسلیحات اتمی باز داریم. زمان آن است که کشورهای مسئولیت‌پذیر به آمریکا پیوسته و ایران را تحریم کنند».

 

عروتص‌شوع همچنین نوشت که «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با طرح ادعاهای ساختگی علیه ایران، مدعی شد که انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت بسیار خطرناک است.

 

دانون با متهم کردن ایران به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، از این شورا و کشورهای مختلف خواست تا با استفاده از تمام اهرم‌های خود، تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کنند.

 

هفته قبل بود که شورای حکام آژانس اتمی پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی توسط سه کشور آلمان، فرانسه، انگلیس را به عنوان اولین قطعنامه ضد ایرانی از سال ۲۰۱۲ را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس، تصویب کرد. 

 

نمایندگی آمریکا در سازمان ملل طی روزهای گذشته، ضمن متهم کردن تهران به نقض قطعنامه ۲۲۳۱، پیش‌نویس طرحی را میان شماری از اعضای شورای امنیت توزیع کرده که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است. تحلیلگران بر این باورند که دولت آمریکا تنها می‌تواند امیدوار به جلب حمایت فرانسه، بریتانیا و آلمان به عنوان سه عضو اروپایی برجام باشد./ افکارنیوز

 

ارسال نظر
آخرین اخبار